Loterij vergelijken

Loterij vergelijken

Speelt u wel eens mee in een Nederlandse loterij, of bent u van plan om te gaan meespelen in een loterij? Een loterij vergelijken is de beste keuze, om zeker te zijn dat je de loterij kiest die het beste bij jou past.

[daisycon_loterij mediaid=”302926″ buttontext=”Bekijken” subid=””]

Belastingvrij of niet?

Stel u wint een grote prijs in een loterij.Dient u daar dan belasting over te betalen of hoeft dat niet? Ook hier kunt u rekening mee houden wanneer u de loterij selecteert waarin u wilt meespelen.

Wist u dat indien u een bedrag van 450€ of meer wint, u dan over het gehele bedrag kansspelbelasting dient te betalen. Deze belasting is maar liefst 30,1%, over het gehele bedrag. U kunt dus veel beter 448€ winnen dan 450€.

Bovendien wordt er gewoonlijk geen rekening mee gehouden hoeveel je hebt uitgegeven aan de loterij. Speel je al 10 jaar meer en win je een prijs van 500€? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk al veel meer uitgegeven dan de 500€ die je hebt gewonnen. Toch dien je dan over het gewonnen bedrag belasting te betalen.

Winstkans

Dit is waarschijnlijk één van de belangrijkste factoren voor het kiezen van een loterij. Dit is echter niet in een vergelijker te verwerken. Als u een lot van 10€ koopt en u wint 5€, dan heeft u eigenlijk niet gewonnen. Bij winst kansberekeningen wordt dit toch als winnen gezien.

Bovendien zijn de opbouw van de prijzen onvergelijkbaar. De staatsloterij heeft hoge hoofdprijzen, maar de kans dat u deze wint is zeer klein.

Wilt u spelen om deze absolute hoofdprijs te winnen of speelt u liever in een loterij dat u een grotere kans heeft op een leuke prijs van bijvoorbeeld €1,000. Wilt u spelen in een loterij waar de kans op het winnen van een miljoen euro 0,001% is of een loterij waarbij de kans op het winnen van €1,000 0,1% is?

Aangezien er zoveel variabelen zijn met de kans op het winnen van verschillende prijzen is de winstkans iets wat gewoonweg niet te vergelijken valt.

Goede doelen

U kunt ook selecteren welk percentage van de inleg er naar de goede doelen gaat. Alle loterijen zoals bijvoorbeeld de nationale postcode loterij of de bankgiro loterij steunen allemaal verschillende goede doelen. Bovendien kunt u bij voorkeuren ook opgeven welk goed doel u wilt steunen en daarbij de loterij kiezen die deze steunt. Buitenlandse loterijen worden niet weergegeven omdat hierover niet voldoende informatie voorhanden is.

Hoe wilt u spelen?

Wilt u zeker weten dat u gewoon elke maand meespeelt, of wilt u eenmalig uw loten kopen?. In de vergelijker kunt u aangeven hoe u wenst mee te spelen. U kunt kiezen voor een los lot of een abonnement zodat u automatisch met elke trekking meespeelt.

Kies gewoon de loterij die het beste bij jou past. Er zijn zoveel verschillende loterijen!

Nog veel meer op jouw beste deal!

Naast loterij vergelijken vindt u nog andere vergelijkers zoals alles in 1, datingsites, uitvaartkosten en een sim only vergelijker. Zo kunt voor alle abonnementen die u wilt afsluiten zeker stellen dat u de beste deal heeft gevonden.

Naast de vergelijkers vindt u ook nog een breed aanbod van verschillende dagaanbiedingen. Deze zijn met zorg samengesteld. Op zoek naar een specifieke internet en tv vergelijker? kijk dan eens bij Internet en tv.