oktober 1, 2018 Black Friday deals

Black Friday deals

Black friday deals

Niet alleen in Amerika vind je Black Friday Deals, je vindt ze ook op jouwbestedeal.nl.

Op jouwbestedeal.nl vind je altijd de beste aanbiedingen. Hoge kortingen op kwaliteitsproducten en altijd de beste deals. Wij zijn geen fysieke winkel maar hebben speciaal jouw de beste aanbiedingen die je online kunt vinden op een rijtje gezet. Bekijk ons overzicht van alle aanbiedingen!

Wat is Black friday?

Black friday is afkomstig uit Amerika. Het is traditioneel de dag na Thanksgiving day. Thanksgiving is waar traditioneel de families bij elkaar komen.Misschien nog wel meer dan met kerst. En bij Thanksgiving staat er traditioneel de kalkoen op het menu.

Thanksgiving is bijna altijd in november en  is op een donderdag. Thanksgiving 2018 valt op 22 november. Na een dag met familie, veel eten drinken moeten de Amerikanen natuurlijk gaan shoppen. Door hier op in te spelen stunten alle winkels en online stores met gigantische aanbiedingen. Black Friday 2018 is op vrijdag 23 november.

Black Friday begint al in de nacht van donderdag op vrijdag. Om te profiteren van de grootste stuntaanbiedingen moet je er op tijd bij zijn. Winkels openen meestal om middernacht en veel winkels blijven de gehele nacht open. Dit houdt dus in dat je midden in de nacht naar de winkel moet om te kunnen profiteren.

Zelf hebben we één keer Black Friday meegemaakt in de verenigde staten. Wij zijn dus ook om middernacht op koopjesjacht gegaan. Je kan lange rijen voor de meest populaire winkels verwachten. Maar het was het waard. We hebben kleding en sieraden kunnen kopen voor prijzen waar je alleen maar van kon dromen.

Tijdens Black Friday hebben veel winkels hebben een aantal specifieke producten in de aanbieding waar wel 80% korting wordt gegeven. Andere winkels geven bijvoorbeeld 50% korting op alles. Een ding is zeker, alle deelnemende winkels hebben speciale en spectaculaire kortingen.

Cyber Monday

Cyber monday is een relatief nieuw fenomeen en probeert mee te liften op het succes van Black Friday. Cyber Monday is de maandag na Thanksgiving. Dit jaar is dit 26 november. Ook op deze dag kunt u vele en spectaculaire deals vinden.

Cyber monday is gericht op  de online winkels. Het is in het leven geroepen omdat op Black Friday de meeste mensen erop uittrekken en de winkels en malls bezoeken. Het is een soort van traditie om met de hele familie te gaan winkelen. Daarom heeft de online industrie de cyber monday in het leven geroepen om ook een dag te hebben waar de focus op online shoppen ligt.

Net zoals Black Friday is cyber monday de start van het kerstseizoen. En vergeet niet dat in Amerika kerstcadeaus een veel belangrijkere plek innemen dan dat we in Nederland zijn gewend. Er worden elk jaar weer enorme bedragen uitgegeven aan kerstcadeaus. Dit gaat om tientallen miljarden. Ook op cyber monday kan je in de meeste gevallen spectaculaire aanbiedingen vinden.

Belangrijk meetmoment voor de detailhandel.

De omzet op Black Friday is een belangrijke indicator voor de detailhandel. De omzet die behaalt wordt op deze dag is niet alleen van belang voor de omzet zelf, het geeft ook aan hoe de economie ervoor staat. Een record omzet op Black Friday betekent meestal dat het een goed jaar gaat worden voor de winkels.

Black Friday waait over!

Meer en meer zie je ook Black Friday deals buiten Amerika Dit omdat het inmiddels een wereldwijd begrip is geworden. Met het horen van Black Friday deals impliceer je als winkel direct dat je gigantische aanbiedingen hebt. Met deze aanpak trek je direct de aandacht van veel consumenten. Daarom zie je bijvoorbeeld ook meer en meer Nederlandse bedrijven adverteren onder het mom van Black Friday deals.

Black Friday deals op jouw beste deal

Mis ze niet, onze Black Friday aanbiedingen! Wij hebben alle deals verzameld op één website, zodat je direct alle aanbiedingen kunt zien en je niet talloze websites hoeft te bezoeken om zeker te zijn  dat je de beste deal hebt gevonden. Maar ook kan je bijvoorbeeld de beste energiedeal terugvinden op onze website.

Want Black Friday is dan leuk om goedkoop allerlei spullen te kopen, maar een doorlopende besparing op de energierekening levert je doorgaans veel meer op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *