Beste deals

Elke dag de beste deals. Kopen met de hoogste kortingen doe je bij Jouwbestedeal.nl

Op zoek naar de voordeligste energieleverancier? Energie vergelijken doe je via onze onafhankelijke energievergelijker.

Op zoek naar een mobiel abonnement? Vindt de beste deal bij onze sim only vergelijker. Betaal niet teveel!

Meespelen in een loterij? Bekijk hier wat de winstkansen en goede doelen zijn bij de verschillende loterijen.

Bekijk alle deals.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wanneer je jezelf hebt aangemeld ontvang je de beste deals in je mail, zo loop je niet tegen het risico dat het al uitverkocht is wanneer jij deze deal ziet!

Altijd de beste deals | Zorg dat je niks mist!

Wie houdt er nu niet van een leuke aanbieding? Iets waar je al lang naar opzoek was, kopen met een fikse korting. Als je maar lang genoeg zoekt dan zal je bijna altijd wel een goede aanbieding vinden.

Zoeken en vergelijken kost tijd

Maar soms kost het veel tijd om de beste aanbieding te vinden. En dat kan best frustrerend zijn. Bovendien moet je heden ten dage ook best voorzichtig zijn. Want soms als je iets voorbij ziet komen, wat eigenlijk te mooi is om waar te zijn, dan is dat ook vaak het geval.

En dan heb je iets betaald en ontvang je niks. Of je ontvangt iets wat niet aan de verwachtingen voldoet. Wees dus erg voorzichtig met websites die je niet kent!

Pas op voor malafide websites en webshops

Helaas zijn er steeds meer malafide websites die er vertrouwd uitzien. Wat internetcriminelen steeds meer doen is bestaande domeinen kopen waarop ooit een webshop op heeft gedraaid. En dan het liefst ook een populaire webshop die direct bij veel mensen vertrouwen wekt. Op die manier is het eenvoudig om mensen op te lichten.

Op jouw beste deal of je hiervoor niet bang te zijn. Wij hebben alleen de beste deals van vertrouwde partijen.En soms vind je wel een aanbieding met maar liefst 50% korting. Of nog meer.

Zorg dat je geen deal mist!

Wil je niks missen, dan raden wij jouw aan jouzelf in te schrijven op onze nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat je niks mist. En je hoeft niet bang te zijn dat je dan direct gespamd wordt met tientallen mails per dag.

Daar houden wij zelf ook niet van, dus doen wij dat niet. Alleen als we een interessante nieuwe deal hebben, waarvan wij jou echt van op hoogte willen stellen, versturen wij onze nieuwsbrief.

Vergelijken = besparen

Naast de beste deals die je online kunt vinden vindt je op onze website ook een aantal vergelijkers. Want vaak vind je de beste deals door goed te vergelijken.

In plaats van talloze websites af te gaan, kun je op onze website direct verschillende aanbieders vergelijken. En daarbij is het belangrijk te vermelden dat wij dit volstrekt onafhankelijk doen. Wij kunnen en willen op geen enkele manier een vergelijking sturen.

Dus als jij jouw criteria voor de zoekopdracht ingeeft, dan verzekeren wij jou ervan dat je de voor jouw beste deal getoond krijgt.

Niet alleen besparen op Black Friday

Black Friday is ook naar Nederland komen overwaaien. Je ziet inmiddels talloze Black Friday deals op bijna elke webshop en in elke winkel.

Tijdens Black Friday dien je echter wel voorzichtig te zijn. Niet alle webshops gaan hier integer mee om. Het gebeurd regelmatig dat in de weken voorafgaand de prijzen worden verhoogd. En dan vervolgens wordt er op Black Friday geadverteerd met enorme kortingen.

Met jouw beste deal is het niet langer nodig om te wachten op Blackfriday om dan op die ene dag toe te kunnen  slaan. Wij hebben elke dag de beste deals.

Zo hoort het toch eigenlijk ook? Waarom zou je moeten wachten totdat het Black Friday is?

Regelmatig nieuwe deals en aanbiedingen

De deals op onze website worden regelmatig vernieuwd. Hierdoor is het slim om  je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Wil je dat liever niet, dan kan je natuurlijk altijd onze website regelmatig bezoeken.

Maar ook zullen wij onze beste deals regelmatig delen op onze Facebook pagina. Dat maakt het voor jou nog eenvoudiger om altijd op de hoogte te blijven van de beste deals.

Hoe vind je de beste deal?

De beste deal vinden is niet zo eenvoudig zoals dat lijkt. Helaas zijn er veel vergelijkingswebsites die niet geheel onafhankelijk zijn. Zij hebben er baat bij om bepaalde aanbiedingen eerst te vertonen.

En dat zijn natuurlijk de aanbiedingen waarmee zij het meeste verdienen. Trivago is hiervan een goed voorbeeld. De hotels of websites die de hoogste commissie betalen komen bovenaan te staan in het zoekoverzicht.

In onze opinie een slechte zaak. Als je gaat vergelijken dat dient dit niet gestuurd te worden. Natuurlijk dient een website ook geld te verdienen, maar dat niet over de rug van de consument.

Energiecontracten en geld besparen

Iedereen kent het wel. De talloze telefoontjes, mensen die zelfs aan de deur komen. En dat allemaal om te proberen jouw een nieuw energiecontract te laten afsluiten.

Dit komt omdat zij hier heel veel geld mee verdienen. Helaas zijn het vaak deze opdringerige personen die jouw verre van de beste aanbieding tonen.

Soms kost het je tientallen euro`s extra per maand indien je een energiecontract via een van deze dubieuze partijen afsluit. Collectieven, inkooporganisaties etc. Wees daar gewoonweg erg terughoudend mee. Gelooft je dit niet? Dan raad ik je aan dit artikel over oplichting energiemaatschappijen eens te lezen.

En waarmee zou je überhaupt met een dergelijke organisatie in zee gaan? Je kan toch gewoon eenvoudig zelf energie vergelijken. Op die manier weet je zeker dat je een onafhankelijke vergelijking uitvoert. En hier profiteer je dus alleen zelf van.

Nog meer geld besparen

Naast de beste deals die wij  op onze website tonen, hebben wij ook een aantal interessante bespaar mogelijkheden verzameld.

Zo is het tegenwoordig bijvoorbeeld mogelijk om geheel gratis een bankrekening te openen. Banken maken nog steeds miljarden winsten. En dat gaat over de rug van de consumenten.

Dus waarom zou je betalen voor een bankrekening, als je deze ook gewoon geheel gratis kan openen?

Ondernemerstips

Een gratis bankrekening is ook te openen voor ondernemers. Maar omdat wij zelf van ondernemen houden hebben wij ook nog andere waardevolle informatie voor ondernemers op onze website opgenomen.

Bijvoorbeeld hoe je het beste een boekhoudprogramma kan kiezen. En dan een kwalitatief goed boekhoudprogramma voor een klein bedrag. Er is ontzettend veel keuze op dit gebied, dus kiezen is niet altijd even eenvoudig. Daarbij willen wij ook graag ondersteunen.

Ontbreekt er iets op onze website?

Heb je een deal op onze website gevonden en ben je van mening dat dit toch niet de beste deal is die je online of in een winkel kan vinden? Laat het ons dan weten.

Op die manier kunnen wij hier actie op ondernemen. Want wat wij willen is altijd en alleen de beste deals op onze website. Voor aanbiedingen die eigenlijk toch niet zo goed blijken te zijn is er gewoonweg geen plek.

Maar ook als je iets weet of gezien hebt waarvan je denkt dat het thuishoort op onze website, laat het ons dan weten. Ons streven is zo volledig mogelijk te zijn. Er is dus altijd ruimte voor verbetering en uitbreiding. En daarbij hebben we jouw hulp nodig.

Ook voor ideeën staan wij altijd open. Vul gewoonweg ons contactformulier in en dan gaan wij er zo snel mogelijk mee aan de slag. Op die manier kunnen wij een nog beter aanbod van de beste deals op onze website tonen.

Beste deals, elke dag weer nieuwe fantastische aanbiedingen. Dat je vind op de website jouw beste deal. Wil jij meer betalen dan noodzakelijk?